Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


Успеси смедеревских фудбалских петлића

Ове сезоне, у такмичењу „Мини макси лига" Фудбалског савеза Србије, које је одржано у  Смедеревској Паланци, смедеревски Фудбалски клуб „Петлић СД 2006", учествовао је са седам такмичарских екипа. Такмичење су завршили као најуспешнији клуб и представили Подунавски регион на финалном турниру Региона Западне Србије.

 

Са генерацијом 2003. годишта, као једним од два најуспешнија клуба у овом региону, пласирали су се у финале за првака државе у којем су освојили титулу вицешампиона Србије за сезону 2012/2013, што представља највећи успех овог клуба до сада.

 

Планови Фудбалског клуба „Петлић СД 2006" су излазак на „велики терен", надограња здраве фудбалске базе коју већ имају, као и остварење жеље да постану истински расадник фудбалских талената и добрих младих људи.

 

Смедеревски Фудбалски клуб „Петлић СД 2006" основан је 2006. године и већ седам година спроводи своје активности у балон хали на Спортском центру у Смедереву.

 

Више од стотину дечака и девојчица вредно тренира и показује неизмерну љубав према фудбалском спорту.

 

Одатле и произилазе запажени резултати, велики број пехара и медаља које су ови малишани донели свом клубу, свом граду и на тај начин најбоље представљају средину у којој одрастају. Већина признања за освојена прва, друга и трећа места освојена су у такмичењима Фудбалског савеза Србије, а поједина и на разним турнирима, како у Србији, тако и ван граница наше земље.

 

Подсећања ради, овај клуб изнедрио је садашњег капитена репрезентације Србије у женском фудбалу, Тијану Матић, тренутно члана ФК „Црвена звезда".