Обавештење у вези уписа у вртић електронским путем 24. март Дан сећања на жртве НАТО агресије ЗА ВРЕМЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ НА НОВОМ ПОРТАЛУ ДОПУНА ОДЛУКЕ o Ограничењу рада свих угоститељских објеката НА ТЕРИОТИРИЈИ ГРАДА СМЕДЕРЕВА НЕМА ЗАРАЖЕНИХ НИ ОБОЛЕЛИХ ОД КОРОНА ВИРУСА


ЗАВРШЕНА 125. СМЕДЕРЕВСКА ЈЕСЕН

Градоначелница др Јасна Авармовић, заменик градоначелника Бојан Теофиловић и председник Скупштине града Бранче Стојановић, синоћ су на Градском тргу званично прогласили 125. Смедеревску јесен затвореном.

У свом обраћању посетиоцима на Тргу, заменик градоначелника Бојан Теофиловић захвалио се гостима на посети и изразио мишљење да ће сви они са собом понети најпријатније и најлепше утиске са овогодишње Смедеревске јесени.

Председник скупштине града Бранче Стојановић захвалио се испред Организационог одбора свима који су учествовали у организовању манифестације и својим трудом допринели да програми буду изведени баш онако како је то и планирано.

"Било нам је задовољство да се ове 125. Смедеревске јесени дружима са Вама", рекла је у свом обраћању градоначелница др Јасна Аврамовић и додала да очекује да ова година буде берићетна како пољопривредним произвођачима, воћарима и ратарима тако и запосленима у свим смедеревским фирмама.

Гостима манифестације, грађанима Смедерева и њиховим породицама градоначелница је пожелела здравље и срећу и изразила жељу да и наредну 126. Смедеревску јесен дочекамо такође у лепом расположењу као и овога пута.

Свечаном затварању на Градском тргу претходила је додела захвалница пољопривредним произвођачима. Чланови Градског већа захвалнице су уручили представницима осамнаест сеоских месних заједница, представницама актива и удружења жена, као и произвођачима вина.


Иначе, овогодишња Смедеревска јесен је једна од најпосећенијих, јер је програме у протеклих седам дана, према подацима Полицијске управе у Смедереву, пратило око 100.000 посетилаца.

Из истог извора сазнајемо да је 125. Смедеревска јесен протекла без инцидената и проблема.