Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


ЗАВРШЕНА ДРУГА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ СМЕДЕРЕВА

Одборници Скупштине Града Смедерева усвојили су данас Одлуку о изменама и допунама Одлуке о буџету града Смедерева за 2012. годину  којом су приходи и примања повећани за 489.457.000 динара у односну на Основну Одлуку за 2012. годину, као и Одлуку о ангажовању ревизора за обављање екстерне ревизије завршног рачуна буџета града за 2011. годину.
Скупштина града, између осталог, дала је сагласност и на измене и допуне програма пословања јавних предузећа чији је оснивач град Смедерево, као и сагласност на Одлуку Управног одбора Јавног комуналног предузећа „Водовод“ Смедерево о повећању основног капитала ЈКП „Водовод“.
Усвојен је и Генерални урбанистички план Смедерева, план детаљне регулације за изградњу ДВ 400 кв број 401/1 ТC „Београд 8“ – ТЕ „Дрмно“ – увођење у ТC  „Смедерево 3“, као и Годишњи програм заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта на територији града Смедерева за 2012. годину.