Одржан састанак са представницима Општег удружења предузетника Смедерево Поптисан уговор о реконструкцији Улице Војводе Ђуше ... Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету


Завршена 8. седница Градског већа

Градско веће усвојило је на последњој седници информацију о мерама, односно активностима предузетим у циљу наплате потраживања по основу закупа пословног простора чији је корисник град Смедерево, од бивших и садашњих закупаца.

Чланови Градског већа усвојили су и информацију о неизмиреним обавезама за услуге штампаних и електронских медија и донели закључак да обавезе буду исплаћене у складу са Одлуком о буџету града Смедерева и опредељеним средствима за ове намене.

Такође, пред члановима градске владе нашао се извештај о разговорима са потенцијалним инвеститорима у последњих неколико недеља. Веће је информисано о досадашњим контактима са представницима осам, углавном иностраних предузећа и конзорцијума, који су исказали заинтересованост за инвестирање у нове пројекте, попут израде соларних панела, еколошког начина производње струје, производње биогаса или изградње мини хидроелектране.