Одржана 9. седница Савета за безбедност саобраћаја Смедерево домаћин финалног Купа Србије у рукомету Четири локалне самоуправе у пројекту за расељена лица Доспеће I квартала за плаћање пореза на имовину ...


Здрава храна из Смедерева

У Хали 3 Београдског сајма, у периоду од 21. до 24. септембра, одржан је 3. Међународни специјализовани сајам технологије за прераду и складиштење воћа и поврћа, Фрувег експо Балкан 2011. Ова манифестација је значајна за промоцију здраве хране и нових технологија. Произвођачи имају могућност и да размене искуства како би могли да испоштују стандарде европског тржишта ради лакшег  пласмана воћа, поврћа и прерађевина ван граница Србије. Посетиоци Сајма, имали су прилику да се у ових пар дана, упознају са богатом и разноврсном понудом домаће здраве хране.

У организацији Фонда за развој пољопривреде града Смедерева, своје производе су изложили
ЗЗ Зелена башта из Сараораца, ЗЗ Суводол из Суводола, Удружење воћара Златно брдо из Удовица и Подрум Дионис из Доброг Дола.

Излагаче су посетили и представници локалне самоуправе, заменик градоначелника др Јасна Аврамовић и председник Скупштине града Смедерева, Бранче Стојановић, као и директор Фонда за развој пољопривреде, Јовица Вујовић.