... Смедерево добија јединствен стадион у региону Обавештење у вези уписа у вртић електронским путем 24. март Дан сећања на жртве НАТО агресије ЗА ВРЕМЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ НА НОВОМ ПОРТАЛУ


Златна свадба - 17. пут у Смедереву

Огромно поверење, вера и нада, упорност и преданост  породици, а пре свега искрена љубав красе брачне парове који прослављају 50 година брачне заједнице.

Традиционална прослава Златне свадбе за парове који су се венчали 1962. године или раније, у Смедереву ће ове године бити организована седамнаести пут за редом и заказана је за суботу 20. октобар 2012. године, са почетком у 15 часова.

Смедеревци који су у браку 50 и више година, прославиће овај значајан јубилеј у просторијама Црвеног крста Смедерево, у Улици Гундулићевој број 3.

Црвени крст организује прославу Златне свадбе у сарадњи са дугогодишњим активистима из Геронтолошке подружнице.

Пријављивање парова се обавља у просторијама Црвеног крста, у Улици Краља Петра Првог број 22 у Смедереву.

Заинтересовани супружници треба да се пријаве и да доставе копију извода из Матичне књиге венчаних, као и копије својих личних карата.

Рок за пријаву парова - слављеника је четвртак 18. октобар 2012. године до 15 часова, а све додатне информације могу се добити у Црвеном крсту Смедерево на телефон 026/ 222-543 или од Маје Симић на телефон 062/805-54-51.