Обележен Дан МЗ Папазовац

Житељи Месне заједнице „Папазовац“ данас су свечано обележили 38 година постојања и рада.

Свечаност су пригодним програмом увеличала деца из вртића на Папазовцу, а чланице Актива жена ове месне заједнице припремиле су изложбу традиционалних српских јела.
Чланови МЗ „Папазовац“ одржали су данас и свечану седницу Савета, а поводом годишњице ову месну заједницу посетили су Богољуб Спасојевић, заменик председника Скупштине града и Мирко Ђурић, члан Градског већа задужен за ресор месних заједница.
„Пре скоро четири деценије Месна заједница је формирана са циљем да помаже грађанима у решавању њихових проблема“, рекао је Слободан Ђорђевић, председник МЗ „Папазовац“. „Прилично смо задовољни оним што је до сада урађено у овом подручју града, мада се становници ове градске месне заједнице и даље суочавају са проблемима инфраструктуре у појединим улицама. Заправо, од значајнијих радова преостало је да се проблем канализационе мреже реши у још само једној улици“, каже Ђорђевић.
Током претходне четири године асфалтиране су три улице, неколико је бетонирано, а преостало је да се уреди још десетак улица. Овај посао планиран је за наступајућу годину.
Једна од већих ивестиција у скорије време искоришћена је за  уређење Чапајеве улице, у којој су реконструисане водоводна и канализациона мрежа и завршено асфлатирање, чиме је ова улица дуга 380 метара реконструисана у целини.