Смедерево домаћин Асоцијације спортских центара Србије

Управном одбору и Скупштини АСЦС присуствовали су представници више од 40 спортских ценатара


Смедеревска Установа Спортски центар, прошле недеље била је домаћин састанка Управног одбора и Скупштине Асоцијације спортских центара Србије. Скупу одржаном у скупштинској сали Градске управе Смедерево, присуствовали су представници више од четрдесет спортских центара у Србији. Највише представника било је из Београда, Новог Сада, Крагујевца, Зајечара, Ниша, Ужица...
За председника Асоцијације изабран је Бранислав Игњатовић, директор Спортског центра "Чаир" из Ниша.
Након разговора и размене информација и искустава представници више од 40 спортских центара у Србији сложили су се да је у наредном периоду неопхопдно интензивирати активности на побољшању услова у спортским објектима у Србији. Зато су потребна значајна средства, тако да ће се Асоцијација за помоћ обратити Министарству за спорт и омладину . Неопходно је улагање пре севга у инфраструктуру објеката.
Такође је изражено незадовољство висином зарада тако  да треба инсистирати на новој  систематизацији и повећању коефицијената, закључено је, како нам је рекао Миломир Томић директор Спортског центра Смедерево, на састанку  представника Асосијације спортских центара Србије.
По завршетку састанка Управног одбора и Скупштине Асоцијације спортских центара Србије, гости су посетили Дворану Смедерево, Спортски центар и Базен.