Пријем за Милана Кркобабића и представнике ПУПС-а

Градоначелник Предраг Умичевић и заменица др Јасна Аврамовић примили представнике ПУПС-а

У суботу је свечаном академијом у Центру за културу обележено 6 година постојања Партије уједињених пензионера Србије. Најпре су представнике ПУПС-а и чланове Главног одбора ове партије у Смедереву, примили челници града. Градоначелник Смедерева Предраг Умичевић и заменик градоначелника др Јасна Аврамовић  информисали су госте о функционисању локалне самоуправе, социјалном програму и развојним циљевима града.
Милан Кркобабић, потпредседник ПУПС-а и заменик градоначелника Београда се захвалио  на пријему и истакао да је свака одборничка коалиција добра уколико ради у интересу грађана  и пренео им искуства градских власти Београда. Кркобабић је изразио задовољство што ПУПС у граду Смедереву и локалним властима чини део конструктивне коалиције.
Пријему су поред Милана Кркобабића присуствовали Драги Видојевић, председник ИО ПУПС-а и државни секретар у Министарству рада и социјалне политике, Мома Чолаковић, председник одборничке групе ПУПС-а у Народној скупштини Србије, Драган Марковић, државни секретар у Министарству унутрашњих послова као и Стојан Босић, председник ПУПС-а у Смедереву.