ODRŽANA ČETVRTA SEDNICA SAVETA ZA KOORDINACIJU POSLOVA BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA SMEDEREVA SEDAMDESET SEDAM GODINA OD OSLOBAĐANjA SMEDEREVA U DRUGOM SVETSKOM RATU Potpisan ugovor za manifestaciju Miholjski susreti sela OTVORENA 134. SMEDEREVSKA JESEN ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA DEČIJEG IGRALIŠTA NA DUNAVSKOM KEJU


Bezbednost u poljoprivredi


 

U petak, 23. oktobra, u Velikoj sali Skupštine grada, održana je tribina na temu " Bezbednost u poljoprivredi". Predavači su bili: redovni profesor na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu, prof.dr. Mićo Oljača i oficir za kontrolu i regulisanje saobraćaja, prof.dr. Goran Jovanov.

Organizator tribine je Kancelarija za ruralni razvoj u Smederevu i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije.

Zanimljiva tema i profesionalan pristup izlagača, podstakli su mnogobrojne poljoprivredne proizvođače, posetioce ove tribine, da aktivno učestvuju u raspravi nakon predavanja.

Pored poljoprivrednika , u Velikoj sali Skupštine grada, bili su prisutni i predstavnici lokalne samouprave grada Smedereva iz resora poljoprivrede.