SEDAMDESET SEDAM GODINA OD OSLOBAĐANjA SMEDEREVA U DRUGOM SVETSKOM RATU Potpisan ugovor za manifestaciju Miholjski susreti sela OTVORENA 134. SMEDEREVSKA JESEN ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA DEČIJEG IGRALIŠTA NA DUNAVSKOM KEJU UREĐENjE ATARSKIH PUTEVA


Dani Dunava 2009U okviru manifestacije Dani Dunava u Smederevu, u petak, 3. jula u 10.00 časova mališani PU Naša radost pustili su u fontanu na Trgu, papirnate brodiće sa ekološkim porukama. Simbolično, najmlađi sugrađani želeli su da ukažu odraslima na značaj zaštite životne sredine i Dunava.

Proteklog meseca mališani Predškolske ustanove Naša radost brojnim aktivnostima i predstavama, reci u čast , obogatili su program obeležavana Dana Dunava u Smederevu, koji je svrstan u najbolje organizovane u Srbiji.

Pokrovitelj manifestacije je grad Smederevo a završnica čitavog programa je 4. Međunarodni festival folkolra Podunavskih zemalja koji će biti održan 4. jula.

Gradonačelnik Predrag Umičević, zam. gradonačelnika dr Jasna Avramović, svi pomoćnici i članovi Gradskog veća družili su se sa mališanima i podelili im dečje časopise Krcko i knjige Origami za početnike.Novinari su anketirali decu. ( Dunav, ekologija, kako cuvati okolinu...).