SEDAMDESET SEDAM GODINA OD OSLOBAĐANjA SMEDEREVA U DRUGOM SVETSKOM RATU Potpisan ugovor za manifestaciju Miholjski susreti sela OTVORENA 134. SMEDEREVSKA JESEN ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA DEČIJEG IGRALIŠTA NA DUNAVSKOM KEJU UREĐENjE ATARSKIH PUTEVA


Frajle - pravo osveženje!

Pravi uvod u "jake" muzičke programe imali su Smederevci u petak uveče na centralnoj bini na Gradskom trgu.

 

Posle uspešno održanih promotivnih nastupa povodom prvog albuma u karijeri u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Splitu i koncerata u Srbiji i u par evropskih gradova, Frajle nastavljaju seriju svojih putovanja ove jeseni, a u Smederevu su održale lekciju mnogo iskusnijim kolegama.

 

Zvuk perfektan, publike taman koliko je potrebno (pun Gradski trg) i odlična atmosfera, po kojoj su inače poznate, uz red priče, daje siguran rezultat - dobro raspoloženje i veliki aplauz.

 

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, poznatije kao Frajle, držale su pažnju Smederevcima i naročito Smederevkama do ponoći, kao malo koja muzička grupa do sada, naročito kada su ženski sastavi u pitanju.

 

Novosađanke su udružile svoje očaravajuće prednosti "lepšeg"pola i u prvom nastupu pred smederevskom publikom, pokazale da nisu slučajno toliko popularne.

 

„Naš prvi album sa putovanja" predstavljen je tokom prve zvanične večeri ovogodišnje Smederevske jeseni i tokom gotovo dvosatnog koncerta, ove simpatične devojke su u najboljem maniru velikih muzičkih imena sigurno izvodile svoje, ali i hitove drugih domaćih i stranih zvezda.

 

Tako su se na jednom mestu našle numere "Ich liebe dich", "La bamba" i neprolazni hitovi poput "Devojko mala", ili najboljih pesama Masima Savića, što je dalo jednu simpatičnu notu sveukupnom pozitivnom utisku.

 

Sve u svemu, The Frajle su odličan izbor Organizacionog odbora 126. Smederevske jeseni.