ODRŽANA ČETVRTA SEDNICA SAVETA ZA KOORDINACIJU POSLOVA BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA SMEDEREVA SEDAMDESET SEDAM GODINA OD OSLOBAĐANjA SMEDEREVA U DRUGOM SVETSKOM RATU Potpisan ugovor za manifestaciju Miholjski susreti sela OTVORENA 134. SMEDEREVSKA JESEN ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA DEČIJEG IGRALIŠTA NA DUNAVSKOM KEJU


Glasajmo za izgradnju fitnes centra u Smederevu!

Povodom obeležavanja 45 godina proizvodnje Koka-Kole u Srbiji, u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj i uz podršku Ministarstva regionalog razvoja i lokalne samouprave, ova kompanija pokloniće Koka-Kola aktivne zone - fitnes centre na otvorenom građanima u 45 opština i gradova iz naše zemlje.

 

Tokom juna, pa do kraja jula, svi građani će putem sajta www.45godinausrbiji.rs i putem Koka-Kola Fejsbuk stranice moći da glasaju za opštinu/grad u kojoj žele da se sagradi fitnes centar na otvorenom. Smederevo predlaže lokaciju za izgradnju rekreativne zone u okviru Dunavskog parka.

 

Proglašenje pobednika biće objavljeno u avgustu, dok je otvaranje prvog fitnes centra predviđeno za septembar. Planirano je da do kraja 2013.godine bude izgrađeno 10 fitnes centara, a svi ostali do maja 2014.godine.

 

Ne zaboravite da je aktivan način života neophodan preduslov zdravlja, a izgradnjom fitnes centra u našem gradu vežbanje ćemo učiniti dostupnim svima, bez obzira na finansijske prilike.

 

 Ovim putem vas pozivamo da se aktivno uključite u inicijativu i utičete na to da naš grad bude među 45 odabranih, odnosno među 15 u svojoj kategoriji, koji će dobiti aktivnu zonu i na taj način zajedno podignemo kvalitet života u lokalnoj zajednici.