ODRŽANA ČETVRTA SEDNICA SAVETA ZA KOORDINACIJU POSLOVA BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA SMEDEREVA SEDAMDESET SEDAM GODINA OD OSLOBAĐANjA SMEDEREVA U DRUGOM SVETSKOM RATU Potpisan ugovor za manifestaciju Miholjski susreti sela OTVORENA 134. SMEDEREVSKA JESEN ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA DEČIJEG IGRALIŠTA NA DUNAVSKOM KEJU


Grad Smederevo - domaćin 10. Muzičkog festivala vrtića

U Smederevu će u sredu, 20. marta biti održan 10. jubilarni Festival muzičkog stvaralaštva dece i vaspitača "CVRČAK" koji organizuje Udruženje vaspitača u saradnji sa domaćinom manifestacije Predškolskom ustanovom „Naša Radost".

 

Na festivalu učestvuje preko hiljadu mališana iz više od dvadeset gradova u Srbiji: Novog, Sada, Novog Banovca, Kučeva, Niša, Novog Beograda, Zmajeva, Vranja, Beograda, Zrenjanina, Zaječara, Bečeja, Velike Plane, Požarevca, Kovina, Pančeva, Kule, Velikog Gradišta, Petrovca na Mlavi, Žagubice, Pirota, Lajkovca, Paraćina, Užica i Vrbasa, kao i Smedereva, grada domaćina.

 

Deseti Muzički festival „Cvrčak" počinje sutra u 10 časova u smederevskom Centru za kulturu, a dodela diploma najavljena je za nedelju dana.