ODRŽANA ČETVRTA SEDNICA SAVETA ZA KOORDINACIJU POSLOVA BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA SMEDEREVA SEDAMDESET SEDAM GODINA OD OSLOBAĐANjA SMEDEREVA U DRUGOM SVETSKOM RATU Potpisan ugovor za manifestaciju Miholjski susreti sela OTVORENA 134. SMEDEREVSKA JESEN ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA DEČIJEG IGRALIŠTA NA DUNAVSKOM KEJU


IN MEMORIAM - Bojan Ilić

IN MEMORIAM

 

BOJAN ILIĆ
(13. 11. 1963 - 16. 05. 2010. )

 

        Bojan Ilić je rođen 13. novembra 1963. godine u Smederevu, od oca Živoslava, i majke Radmile. Školovao se u Smederevu. Osnovno obrazovanje stekao je u OŠ Dositej Obradović, završio je Gimnaziju u Smederevu a zatim Pravni fakultet u Beogradu. Radio je u Voćaru, nekadašnjem Sartidu, zemunskoj firmi LMP Trejd i od  2002. gdine na mestu direktora Komercijalne banke u Smederevu. U braku sa suprugom Gordanom ima sinove Mihaila i Pavla.

         Bojan Ilić je za predsednika Skupštine opštine Smederevo izabran na sednici održanoj 6. decembra 1996. godine.
Bio je na čelu, mladog i obrazovanog rukovodstva, koje je imalo veliki elan da Smederevu, uprkos sankcijama Međunarodne zajednice, donese naperedak. Bio je uz građane i za vreme bombardovanja.

        Mandat Bojana Ilića trajao je do 2000. godine, kada je izabran za poslanika Veća građana Savezne skupštine.

Građani će ga pamtiti kao jednog od najmlađih ljudi na čelu Smedereva. Ostaće u našem sećanju kao trudoljubiv, energičan, uporan, promišljen, odmeren i human čovek, koji se nije štedeo ni na jednom poslu, uvek u službi građana.

Prerani odlazak gospodina Bojana Ilića predstavlja nenadoknadivi gubitak  za porodicu, prijatelje, kolege i sve građane Smedereva.