Обележавање дана победе над фашизмом САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ Обележена градска слава – Васкршњи понедељак Одржана 26. редовна седница Градског већа града Смедерева Градоначелник Јован Беч примио вакцину против Ковида-19


ИНФОРМАЦИЈА ЗА УЧЕСНИКЕ ЈАВНОГ ПОЗИВА ЗА УЧЕШЋЕ НА КОНКУРСУ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА ПРОИЗВОДЊЕ МЕДИЈСКИХ САДРЖАЈА ИЗ ОБЛАСТИ ЈАВНОГ ИНФОРМИСАЊА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА СМЕДЕРЕВА У 2021. ГОДИНИ

 

ИНФОРМАЦИЈА ЗА УЧЕСНИКЕ ЈАВНОГ ПОЗИВА ЗА УЧЕШЋЕ НА КОНКУРСУ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА ПРОИЗВОДЊЕ МЕДИЈСКИХ САДРЖАЈА ИЗ ОБЛАСТИ ЈАВНОГ ИНФОРМИСАЊА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА СМЕДЕРЕВА У 2021. ГОДИНИ, А КОЈИ СУ ДОБИЛИ МАЊИ ИЗНОС СРЕДСТАВА ОД ТРАЖЕНОГ:

  

 

            На основу члана 27. Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања ("Службени гласник Републике Србије, број 16/2016 и 8/2017) објављује се информација за све учеснике Конкурса за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања на територији града Смедерева у 2021. години, а који су добили мањи износ средстава од траженог, да без одлагања доставе нову спецификацију трошкова, у складу са додељеним средствима Решењем о расподели средстава из буџета града Смедерева за пројекте производње медијских садржаја из области јавног информисања на територији града Смедерева у 2021. години, односно да доставе обавештење о томе уколико одустају од средстава која су им додељена.

            Нова спецификација трошкова доставља се на Обрасцу 1. (Буџет пројекта- Ревидиран буџет пројекта), који је саставни део наведеног Правилника, а може се преузети и овде.

         Попуњени Образац 1 са новом спецификацијом трошкова, односно обавештење о томе да се одустаје од средстава која су додељена, послати без одлагања на е-mail: vesna.avramovic@smederevo.org.rs и поштом на адресу: Градска управа града Смедерева, Одељење за јавне службе, улица Омладинска број 1, 11300 Смедерево.

 

         - РЕШЕЊЕ О РАСПОДЕЛИ

         - ПРЕДЛОГ О РАСПОДЕЛИ

         - РЕВИДИРАН БУЏЕТ ПРОЈЕКТА

 

 

Град Смедерево

Градска управа града Смедерева

Одељење за јавне службе