ODRŽANA ČETVRTA SEDNICA SAVETA ZA KOORDINACIJU POSLOVA BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA SMEDEREVA SEDAMDESET SEDAM GODINA OD OSLOBAĐANjA SMEDEREVA U DRUGOM SVETSKOM RATU Potpisan ugovor za manifestaciju Miholjski susreti sela OTVORENA 134. SMEDEREVSKA JESEN ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA DEČIJEG IGRALIŠTA NA DUNAVSKOM KEJU


Ispit humanosti

„Prijatelji za Mariju Milutinov", naziv je humanitarne izložbe umetničkih slika, koja je sinoć otvorena u prvoj sali osnovne izložbene postavke Muzeja u Smederevu, kako bi se prikupio novac za lečenje male smederevke Marije, obolele od cerebralne paralize, transplantacijom matičnih ćelija u Rusiji.

Udruženje građana za borbu protiv bolesti zavisnosti „Svitanje" iz Smedereva priredilo je ovu prodajnu grupnu izložbu u saradnji sa umetnicima i Muzejom u Smederevu.

Posetioce su pored domaćina dr Jelene Milosavljević, predsednice Udruženja građana „Svitanje" pozdravili i zamenik gradonačelnika Smedereva Bojan Teofilović i dr Ivica Jevtić, član Gradskog veća zadužen za resor zdravstva, otac devojčice Dejan Milutinov, kao i umetnik Srđan Slijepčević u ime slikara izlagača.

Izložba će biti prodajnog karaktera, a sav novac prikupljen od prodaje izloženih umetničkih radova biće usmeren u Fond za lečenje Marije Milutinov.

Pozivaju se smederevci da se priključe ovoj akciji i daju svoj doprinos uspešnom izlečenju naše male sugrađanke.

Više informacija o samoj izložbi možete dobiti od dr Jelene Milosavljević, putem telefona 069/243-73-50, preko veb sajta www.svitanje.org.rs, ili putem e-pošte svitanje.udruzenje@gmail.com

Izložba će biti otvorena do 7. aprila ove godine. Ulaz je slobodan.