SEDAMDESET SEDAM GODINA OD OSLOBAĐANjA SMEDEREVA U DRUGOM SVETSKOM RATU Potpisan ugovor za manifestaciju Miholjski susreti sela OTVORENA 134. SMEDEREVSKA JESEN ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA DEČIJEG IGRALIŠTA NA DUNAVSKOM KEJU UREĐENjE ATARSKIH PUTEVA


Još jedan smederevski berićet


Dr Jasna Avramović otvorila je Balon halu za tenis na Sportskom centru

"Ova balon hala je još jedan u nizu lepih objekata koje je grad Smederevo dobio u poslednje dve godine. Naravno to nije kraj svemu onome što lokalna samouprava želi da da sportu", rekla je prilikom otvaranja tensikog terena na Sportskom centru, dr Jasna Avramović zamenik gradonačelnika. Takođe je naglasila da je su grad na ovaj poduhvat obavezala deca, mladi sportisti, uspesima koje su postigli. Takođe je svim sportistima poželela uspešnu sportsku sezonu.
 " Balon halu otvaramo na zadovoljstvo najmlađih koji će igrati na ovom terenu i koji će osvajati državna, evropska i svetska prvenstva. Mi smo finansijski podržali izgradnju ovog objekta i evo za vreme ove Smederevske jeseni imamo još jedan berićet" naglasila je dr Avramović.
Ovo je treći objekat ali time nije završen sportski kompleks na ovom potesu, Preostaje izgranja smeštajnih kapaciteta. Zamenik gradonačelnika dr Jasna Avramović najavila je izgradnju hotela. Na taj način Smederevo će biti u potponusti spremno za vrhunska sportska dešavanja .

Milomir Tomić, direktor Sporstkog centra istakao je da su završene i svalčionice čime su kompletno obezbeđeni uslovi za treninge.

"Ako hoćemo da Smederevo zaista bude grad sporta moramo da imamo kvalitetne terene i stvorimo kvalitetne uslove da bi smo imali uspešne ekipe i sportiste", rekao je Tomić.

Smederevo ima sve preduslove da  opravda epitet sportskog grada, kakav Smederevu i pripada, čulo se prilikom otvaranja Balon hale za tenis u Smederevu.