SEDAMDESET SEDAM GODINA OD OSLOBAĐANjA SMEDEREVA U DRUGOM SVETSKOM RATU Potpisan ugovor za manifestaciju Miholjski susreti sela OTVORENA 134. SMEDEREVSKA JESEN ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA DEČIJEG IGRALIŠTA NA DUNAVSKOM KEJU UREĐENjE ATARSKIH PUTEVA


Konstituisan Gradski štab za vanredne situacije

U petak 9. novembra 2012. održana je Konstitutivna sednica Gradskog štaba za vanredne situacije Grada Smedereva i usvojen novi sastav Gradskog štaba nakon održanih lokalnih izbora.
Gradski štab za vanredne situacije usvojio je Poslovnik o radu Gradskog štaba za vanredne situacije, kao i Godišnji plan rada Gradskog štaba za vanredne situacije Grada Smedereva za 2013. godinu.
Štab je na današnjoj sednici doneo zaključak o formiranju službe za vanredne situacije na nivou Gradske uparve, zaključak da se na narednoj sednici Štaba dostavi izveštaj o spremnosti zimskih službi za predstojeću zimu, kao i zaključak da se u budžetu grada za 2013. godinu opredele sredstva za  vanredne situacije.
U cilju što efikasnijeg informisanja građana na sajtu Grada www.smederevo.org.rs biće otvoren link sa svim informacijama o funkcionisanju Gradskog štaba za vanredne situacije.