ODRŽANA ČETVRTA SEDNICA SAVETA ZA KOORDINACIJU POSLOVA BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA SMEDEREVA SEDAMDESET SEDAM GODINA OD OSLOBAĐANjA SMEDEREVA U DRUGOM SVETSKOM RATU Potpisan ugovor za manifestaciju Miholjski susreti sela OTVORENA 134. SMEDEREVSKA JESEN ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA DEČIJEG IGRALIŠTA NA DUNAVSKOM KEJU


Muzika za zaljubljene

Smederevcima koji su odlučili da ove godine na Dan zaljubljenih pogledaju koncert „U slavu vina i ljubavi“ ovaj datum ostaće u prelepom sećanju.

Na koncertu, koji je grad poklonio svojim žiteljima, nastupili su Mirjana Stojanović, mecosopran, Žarko Dančuo i Dušan Svilar, interpretirajući najlepše svetske i domaće ljubavne melodije.

Puna Velika dvorana Centra za kulturu dokaz je da za ovakve kulturno-zabavne događaje građani Smedereva itekako imaju „sluha“, a dirigent Orkestra „Beogradski solisti“ Vojkan Borisavljević, prepoznavši pozitivnu energiju u publici iskoristio je priliku da najavi još jedan nastup ovog orkestra koji je zakazan za 8. mart – Dan žena, na kojem će solirati čuveni vokal Leo Martin.

I ovaj muzički program poklon je Grada svima koji će ovaj praznik poželeti da provedu na jedan od najlepših načina – uz kvalitetnu muziku.