SEDAMDESET SEDAM GODINA OD OSLOBAĐANjA SMEDEREVA U DRUGOM SVETSKOM RATU Potpisan ugovor za manifestaciju Miholjski susreti sela OTVORENA 134. SMEDEREVSKA JESEN ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA DEČIJEG IGRALIŠTA NA DUNAVSKOM KEJU UREĐENjE ATARSKIH PUTEVA


Obaveštenje za korisnike dečijeg dodatka

Odeljenje za javne službe Gradske uprave Smederevo - Odsek za društvenu brigu o deci poziva korisnike dečijeg dodatka da u što kraćem roku dostave potvrde o redovnom školovanju za decu školskog uzrasta za školsku 2013/2014 godinu (osnovna i srednja škola), a najkasije do 11.11.2013. godine.

 

Korisnicima koji ne dostave školske potvrde u ostavljenom roku biće obustavljena isplata dečijeg dodatka.

 

Potvrde se predaju na šalteru Odseka za društvenu brigu o deci Gradske uprave Smederevo, Trg Republike br. 12 (dečija zaštita),  svakog radnog dana. Obavezno je da prilikom predaje školskih potvrda korisnici sa sobom ponesu važeće Rešenje o pravu na dečiji dodatak radi upisa odgovarajućeg broja na školske potvrde.

 

Kako veliki broj korisnika dečijeg dodatka nije dostavio školske potvrde (oko 1.700 dece) za školsku 2013/2014 godinu, a što je jedan od uslova za ostvarivanje ovog prava, to ovaj Odsek ponovo poziva korisnike da to što pre učine, kako im pravo ne bi bilo uskraćeno.