SEDAMDESET SEDAM GODINA OD OSLOBAĐANjA SMEDEREVA U DRUGOM SVETSKOM RATU Potpisan ugovor za manifestaciju Miholjski susreti sela OTVORENA 134. SMEDEREVSKA JESEN ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA DEČIJEG IGRALIŠTA NA DUNAVSKOM KEJU UREĐENjE ATARSKIH PUTEVA


Otvoren je prvi Internet park u Smederevu

 
 
Građani Smedereva od danas će moći da koriste besplatan internet u Vinskom gradu na Trgu.  Prvi Internet park u Smederevu otvorili su gradonačelnik Smedereva, Predrag Umičević i i Vojislav Jovanović, direktor maloprodaje u Telenoru.

Zahvaljujući Telenoru, Smederevo je danas dobilo prvi Internet park u kojem će građani do kraja leta moći besplatno da koriste internet. Posetioci Internet parka će lako moći da se povežu  na Telenor internet uz pomoć svog telefona ili laptop računara.

Ove godine Internet parkove dobili su Novi Pazar, Beograd, Niš, Kragujevac , Bor i danas Smederevo.

" U potpunosti smo posvećeni brzom razvoju našeg grada i zato nam je jako drago što građanima možemo da ponudimo mogućnosti besplatnog interneta u ambijentu jedinstvenog parka, kakav je Vinski grad. Zadovoljstvo mi je što smo zajedno sa kompanijom Telenor u ovaj projekat uvrstili i Smederevo. U našem gradu postoji veliki broj internet korisnika, te sam siguran da će ovaj park omogućiti mladim i poslovnim ljudima da u prijatnoj atmosferi obavljaju poslovne i privatne obaveze", izjavio je gradonačelnik Smedereva Predrag Umičević.

Prvi korisnici besplatnog interneta u Vinskom gradu bili su Vojislav Jovanović, direktor maloprodaje u Telenoru i gradonačelnik Smedereva, Predrag Umičević koji je pred prisutnima otvorio stranicu sajta grada Smedereva.