SVEČANO URUČENI KLjUČEVI 20 STANOVA ZA IZBEGLICE U SMEDEREVU ODRŽANA ČETVRTA SEDNICA SAVETA ZA KOORDINACIJU POSLOVA BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA SMEDEREVA SEDAMDESET SEDAM GODINA OD OSLOBAĐANjA SMEDEREVA U DRUGOM SVETSKOM RATU Potpisan ugovor za manifestaciju Miholjski susreti sela OTVORENA 134. SMEDEREVSKA JESEN


PODNET ZAHTEV ZA SAZIVANjE SKUPŠTINE I RAZREŠENjE PREDSEDNIKA SKUPŠTINE GRADA

 

Odbornici Demokratske stranke, Pokreta za Smederevo - dr Jasna Avramović,  i Sosijalističke partije Srbije - PUPS - Smederevska unija, ( njih trideset troje ) pokrenuli su, u skladu sa Poslovnikom o radu Skupštine grada Smedereva, inicijativu za sazivanje sednice, kao i inicijativu za razrešenje predsednika Skupštine grada, Gora Redžića.

Inicijativa je pokrenuta dana 19. maja, te se očekuje da u skladu sa Poslovnikom o radu Skupštine grada Smedereva, sednica bude zakazana u roku od 7 dana, od dana podnošenje zahteva i bude održana u roku od 15 dana od dana podnošenja zahteva tj. najkasnije 3. juna. O tome su predstavnici medija informisani na konferenciji za novinare koju su održali gradonačelnik Predrag Umičević, zamenik gradonačelnika dr Jasna Avramović, zamenik predsednika Skupštine grada Branče Stojanović, Perica Đorđević šef odborničke grupe DS i Bogoljub Spasojević šef odborničke grupe Pokret za Smederevo - dr Jasna Avramović.