SEDAMDESET SEDAM GODINA OD OSLOBAĐANjA SMEDEREVA U DRUGOM SVETSKOM RATU Potpisan ugovor za manifestaciju Miholjski susreti sela OTVORENA 134. SMEDEREVSKA JESEN ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA DEČIJEG IGRALIŠTA NA DUNAVSKOM KEJU UREĐENjE ATARSKIH PUTEVA


Predstavnici Kancelarije za mlade iz Varvarina u poseti Smederevu

Danas su u dvodnevnu posetu smederevskoj Kancelariji za mlade došli predstavnici Kancelarije za mlade iz Varvarina.

U Gradskoj upravi Smederevo primili su ih članovi Gradskog veća Nenad Maksić, zadužen za omladinu i sport, Goran Krčmarević, iz resora lokalne samouprave, Marija Živić, zadužena za sektor poljoprivrede i Miša Ivković, član Gradskog veća u oblasti kulture i obrazovanja, koji su im poželeli dobrodošlicu, prijatan i koristan boravak u Smederevu.

„Cilj posete Kancelarije za mlade iz Varvarina je osmišljavanje planova za buduću saradnju sa smederevskom Kancelarijom“, saznajemo od Marine Janković, koordinatora Kancelarije za mlade Smederevo.

Tokom posete, mladi iz Varvarina biće upoznati sa specifičnostima našeg grada, njegovim potencijalima, kao i sa programima i projektima njihovih smederevskh kolega, a sve u cilju pronalaženja zajedničkih interesa i razmene kreativnih ideja.