SEDAMDESET SEDAM GODINA OD OSLOBAĐANjA SMEDEREVA U DRUGOM SVETSKOM RATU Potpisan ugovor za manifestaciju Miholjski susreti sela OTVORENA 134. SMEDEREVSKA JESEN ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA DEČIJEG IGRALIŠTA NA DUNAVSKOM KEJU UREĐENjE ATARSKIH PUTEVA


Prijem za Milana Krkobabića i predstavnike PUPS-a

Gradonačelnik Predrag Umičević i zamenica dr Jasna Avramović primili predstavnike PUPS-a

U subotu je svečanom akademijom u Centru za kulturu obeleženo 6 godina postojanja Partije ujedinjenih penzionera Srbije. Najpre su predstavnike PUPS-a i članove Glavnog odbora ove partije u Smederevu, primili čelnici grada. Gradonačelnik Smedereva Predrag Umičević i zamenik gradonačelnika dr Jasna Avramović  informisali su goste o funkcionisanju lokalne samouprave, socijalnom programu i razvojnim ciljevima grada.
Milan Krkobabić, potpredsednik PUPS-a i zamenik gradonačelnika Beograda se zahvalio  na prijemu i istakao da je svaka odbornička koalicija dobra ukoliko radi u interesu građana  i preneo im iskustva gradskih vlasti Beograda. Krkobabić je izrazio zadovoljstvo što PUPS u gradu Smederevu i lokalnim vlastima čini deo konstruktivne koalicije.
Prijemu su pored Milana Krkobabića prisustvovali Dragi Vidojević, predsednik IO PUPS-a i državni sekretar u Ministarstvu rada i socijalne politike, Moma Čolaković, predsednik odborničke grupe PUPS-a u Narodnoj skupštini Srbije, Dragan Marković, državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova kao i Stojan Bosić, predsednik PUPS-a u Smederevu.