ODRŽANA ČETVRTA SEDNICA SAVETA ZA KOORDINACIJU POSLOVA BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA SMEDEREVA SEDAMDESET SEDAM GODINA OD OSLOBAĐANjA SMEDEREVA U DRUGOM SVETSKOM RATU Potpisan ugovor za manifestaciju Miholjski susreti sela OTVORENA 134. SMEDEREVSKA JESEN ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA DEČIJEG IGRALIŠTA NA DUNAVSKOM KEJU


Privredni sajam 124. Smederevske jeseni

Najvažniji profit


Na blizu tri stotine kvadrata zatvorenog prostora, na ovogodišnjem Privrednom sajmu u okviru Smederevske jeseni, predstavilo se 27 izlagača među kojima iz gradova širom Srbije i vinarija iz Makedonije.
Otvaranju je tradicionalno prisustvovao generalni direktor  Ju ES Stil Srbija. Gospodin Majkl Rouds izrazio je zadovoljstvo što je prvi put u prilici da prisustvuje Privrednom sajmu i manifestaciji Smederevska jesen. Privredni sajam zvanično je, poželevši izlagačima mnogo uspeha u radu i naravno profit, proglasio otvorenim gradonačelnik Smedereva Predrag Umičević. Otvaranju je pored brojnih zvanica prisustvovao i gospodin  Oto Švec, direktor Koridora 7, učesnik Međunarodne konferencije koju je dan ranije organizovao Grad Smederevo.