O Smederevu

Ukidanje pečata kontakt centar

mapa pristupacnosti

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST

Danas 10.11.2021. godine obrazovan je Štab zimske službe grada Smedereva za predstojeću zimsku sezonu 2021/2022. godina. Uvidom u informacije JKP ,,Zelenilo i groblja Smederevo'' donet je zaključak da je Štab spreman za predstojeću zimsku sezonu. Zaliha u vidu soli i rizle ima u dovoljnim količinama, mehanizacija je spremna. Na sastanku su definisane lokacije za podelu soli  pravnim i fizičkim licima. U skladu sa tim, za potrebe fizičkih lica podela soli biće organizovana u ulici Miloša Velikog bb od strane Javnog preduzeća ,,Parking servis'', dok će za potrebe pravnih lica biti organizovana u ulici Šalinačka bb od strane Javnog Komunalnog preduzeća ,,Zelenilo i groblja Smederevo''.

U skladu sa navedenim, Štab zimske službe Grada Smedereva spreman je za predstojeću sezonu, a zadatak službe je da prati realizaciju Plana zimskog održavanja javnih puteva.

Kontakt telefoni na koje građani mogu da se jave:

Bojan Ristić 064/8476515

Mirko Škrbić 064/8476558