SVEČANO URUČENI KLjUČEVI 20 STANOVA ZA IZBEGLICE U SMEDEREVU ODRŽANA ČETVRTA SEDNICA SAVETA ZA KOORDINACIJU POSLOVA BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA SMEDEREVA SEDAMDESET SEDAM GODINA OD OSLOBAĐANjA SMEDEREVA U DRUGOM SVETSKOM RATU Potpisan ugovor za manifestaciju Miholjski susreti sela OTVORENA 134. SMEDEREVSKA JESEN


Sastanak sa predstavnicima Železare Smederevo

Gradonačelnica Smedereva dr Jasna Avramović i predsednik Skupštine grada Branče Stojanović, razgovarali su u sredu sa predstavnicima Železare Smederevo.

 

Na sastanku gradskog rukovodstva sa predstavnicima Železare Smederevo razmatran je zahtev ove smederevske fabrike za oslobađanje od naknade za zaštitu i unapređivanje životne sredine za 2013.godinu.

 

Dogovoreno je da stručna služba Železare, u saradnji sa Odeljenjem lokalne poreske administracije, konkretizuje predlog za pomenuto oslobađanje i da se takav predlog uputi Gradskom veću.

 

Rok za preciziranje predloga je 15.maj.

 

Sastanku su prisustvovali izvršni direktor za proizvodnju, Jovica Dobrić, izvršni direktor za pravne i opšte poslove, Nataša Tijanić, generalni menadžer zaštite životne sredine, Ljubica Drejk i načelnik Odeljenja lokalne poreske administracije Gradske uprave Smederevo, Zoran Ranđelović.