ODRŽANA ČETVRTA SEDNICA SAVETA ZA KOORDINACIJU POSLOVA BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA SMEDEREVA SEDAMDESET SEDAM GODINA OD OSLOBAĐANjA SMEDEREVA U DRUGOM SVETSKOM RATU Potpisan ugovor za manifestaciju Miholjski susreti sela OTVORENA 134. SMEDEREVSKA JESEN ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA DEČIJEG IGRALIŠTA NA DUNAVSKOM KEJU


Sinoć počeo pretfestivalski program Nušićevih dana

Članovi Opštinskog amaterskog pozorišta „Branislav Nušić“ iz Malog Crnića sinoć su pred punom Velikom dvoranom smederevskog Centra za kulturu odigrali „Urnebesnu tragediju“ Dušana Kovačevića.

Ovo je bila prva od pet predstava koje će biti odigrane u okviru pretfestivalskog programa ovogodišnjih „Nušićevih dana“. Predstavu je režirao Dragoslav Šilja Todorović.

Danas u 18 časova, u Bioskopskoj dvorani je na repertoaru komad „Analfabeta“ u izvođenju Dramske sekcije Udruženja za pomoć osobama sa smetnjama u razvoju Stari grad „Živimo zajedno“ iz Beograda.

Takođe večeras, ali u terminu od 20 časova, u Velikoj dvorani će glumci Amaterskog pozorišta iz Kraljeva odigrati „Ljubav na seoski način“ Dušana Savkovića. Komad je režirao Goran Lekić.