SVEČANO URUČENI KLjUČEVI 20 STANOVA ZA IZBEGLICE U SMEDEREVU ODRŽANA ČETVRTA SEDNICA SAVETA ZA KOORDINACIJU POSLOVA BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA SMEDEREVA SEDAMDESET SEDAM GODINA OD OSLOBAĐANjA SMEDEREVA U DRUGOM SVETSKOM RATU Potpisan ugovor za manifestaciju Miholjski susreti sela OTVORENA 134. SMEDEREVSKA JESEN


Topčiderkom na otvaranje Smederevske jeseni

U okviru programa otvaranja 125. turističko - privredne manifestacije Smederevska jesen, u petak, 7. septembra biće organizovana promotivna besplatna vožnja brodom "Topčiderka" koji će goste, strane i domaće novinare, kao i predstavnike beogradskih turističkih agencija iz Beograda povesti na jednodnevni izlet u 12 časova sa pristaništa "25. maj".

Dolazak broda na Dunavski kej u Smederevu se očekuje u 15 časova i 30 minuta.

Nakon toga, gosti će imati priliku da obiđu grad i da prisustvuju tradicionalnom svečanom defileu.

Za 17 časova i 30 minuta planiran je obilazak Vinskog grada, Privredne izložbe, Seoskih dvorišta i Poljoprivredne izložbe u Tvrđavi.

Gosti i novinari koji su došli brodom prisustvovaće u 20 časova svečanom otvaranju Manifestacije "Smederevska jesen" u Malom gradu Smederevske tvrđave.

Povratak gostiju u Beograd je autobusom u 22:30 sa Dunavskog keja.

Ovakav vid druženja osmišljen je u cilju povezivanja dva grada i ostvarivanja bolje saradnje smederevskih i beogradskih turističkih organizacija.