SEDAMDESET SEDAM GODINA OD OSLOBAĐANjA SMEDEREVA U DRUGOM SVETSKOM RATU Potpisan ugovor za manifestaciju Miholjski susreti sela OTVORENA 134. SMEDEREVSKA JESEN ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA DEČIJEG IGRALIŠTA NA DUNAVSKOM KEJU UREĐENjE ATARSKIH PUTEVA


Završetak radova na izgradnji Sportske hale

U petak, 28. novembra 2008. godine, ministarka sporta i omladine u Vladi Republike Srbije Snežana Samardžić - Marković obišla je Sportsku halu u Smederevu.

Ministarka je istakla uverenje da će se radovi na izgradnji Sportske hale okončati do 30. aprila sledeće godine, odnosno do početka Univerzijade, jer ovaj objekat ispunjava visoke evropske standrade i pruža mogućnost da se u emu organizuju brojna domaća i međunarodna takmičenja.

Gradonačelnik grada Smedereva i predsednik Skupštine Sportske hale, Predrag Umičević, naveo je da su sve veće prepreke u izgradnji Sportske hale uspešno prevaziđene i da će nedostajuća sredstva u iznosu od 76 miliona dinara biti obezbeđena republičkim, odnosno lokalnim budžetom.

Sportska hala i Sportski centar, kao i klubovi koji postoje na tom potesu, zajedno će predstvaljati centar sportova grada Smedereva.