Dani cveća 2013.

Manifestacija „Dani cveća" počinje u petak, 10.maja i trajaće do nedelje, 12.maja. Štandovi će biti postavljeni u Njegoševoj ulici.

 

Svečano otvaranje manifestacije je 10. maja u 12 časova, a dodela nagrada istog dana u 14 sati.

 

Nagrade će biti dodeljene za kvalitet rasada, za najlepši štand, za najboljeg aranžera cveća, za najlepše uređeno dvorište i najlepši balkon.

 

U akciju prolećnog uređenja grada uključena su sva javna preduzeća, Turistička organizacija grada Smedereva, mesne zajednice, kao i Predškolska ustanova Naša radost, čiji će mališani učestvovati i u akciji sadnje cveća.

 

Manifestaciju će obeležiti i koncert u Centru za kulturu, pod nazivom „Prodavačica ljubičica", sa gostima Jadrankom Jovanović i Oliverom Njegom, pod dirigentskom palicom Vojkana Borisavljevića. Koncert počinje u subotu u 20 časova.

 

Organizacioni odbor manifestacije „Dani cveća" očekuje dobru posećenost izlagača i posetilaca iz Smedereva i okolnih gradova.

 

PROGRAM

Petak, 10. maj

 

11.30 časova - muzički program 

Učestvuje GKUD Smederevo

 

12.oo časova - svečano  otvaranje manifestacije

12.30-13.30 časova - takmičenje u aranžiranju svežeg cveća

14.oo časova - podela nagrade

15.oo časova -deca sade cveće u svojim vrtićima

  

Subota, 11. maj

9 do 20 časova - Prodajna izložba cveća

20.oo časova Velika dvorana Centra za kulturu Koncert povodom dana cveća" Prodavačica ljubičica" učestvuju: Jadranka Jovanović, Oliver Njego, orkestar Vojkana Borisavljevića

 

Nedelja, 12. maj

9 do 20 časova Prodajna izložba cveća                

19.oo časova zatvaranje manifestacije