Treći sportski vikend u okviru 126. Smederevske jeseni

Bogat sportski program planiran je i tokom trećeg vikenda 126. Smederevske jeseni, a na sportska borilišta izaći će odbojkašice, odbojkaši, rukometaši i šahisti.

 

Šah

 

U organizaciji Šahovskog kluba „Smederevo", u subotu, 21. septembra sa početkom u 12,00 časova, šahovski velemajstor Nenad Ristić odigraće simultanku na 20 tabli na Trgu kod Karađorđevog duda. U slučaju lošeg vremena, simultanka će biti održana u prostorijama Šahovskog kluba „Smederevo".

 

Odbojka - žene

 

Tradicionalni ženski odbojkaški turnir koji se organizuje povodom „Smederevske jesni", biće održan u fiskulturnoj sali Osnovne škole „Dr Jovan Cvijić", u subotu, 21. septembra, sa početkom u 10,00 časova. Učestvovaće ženske odbojkaške ekipe: „Dinamo" Pančevo, „Radnički" Novi Beograd, Jagodina i Smederevo.

 

10,00 ŽOK Smederevo - ŽOK Jagodina

12,00 ŽOK Dinamo - ŽOK Radnički

15,00 Utakmica za treće mesto

17,00 Finale turnira

 

Odbojka - muškarci

 

Tradicionalni odbojkaški turnir za muškarce, koji se takođe organizuje tokom „Smederevske jeseni", odigrava se u subotu, 21. septembra u Dvorani Smederevo, sa početkom u 16,00 časova.

 

16,00 OK Smederevo - OK Crvena zvezda Beograd

18,00 OK Smederevo - OK Partizan Beograd

20,00 OK Crvena zvezda Beograd - OK Partizan Beograd

 

Rukomet

 

Redovna prvenstvena utakmica u okviru Prve B lige Srbije između RK Smederevo i RK Partizan Beograd 2, održaće se u subotu, 21. septembra u Dvorani Smederevo, sa početkom u 13,00 časova.

 

Ulaz na sve sportske manifestacije u okviru „Smederevske jeseni" je besplatan.